Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inca 6 insi incatusati, in cazul atacului de la Valea Cinepii

Sase indivizi suspectati ca ar fi participat la razboiul singeros din tigania din Valea Cinepii, in care au fost raniti 3 barbati si au fost distruse 4 case, au fost capturati, ieri, de Politie si retinuti in arest, pe baza de ordonanta.
"Politistii au identificat si condus la sediu, pentru cercetari, pe Marian D., 20 ani, Vasile D., 34 ani, Stefan D., 21 ani, Georgel D., 22 ani, Matache D., 40 ani si Ion D., 44 ani, toti din satul Valea Cinepii, comuna Unirea. Acestora li s-a probat ca au participat la conflictul din seara zilei de 9 decembrie a.c. si au agresat rudele lui Nicolae S., din aceeasi localitate. Celor sase li s-au Intocmit dosare penale sub aspectul savirsirii infractiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lovire si asociere In vederea comiterii de infractiuni. Acestia au fost retinuti pe baza de ordonanta si urmeaza sa fie prezentati la Parchet, cu propunere de arestare preventiva", ne-a precizat Biroul de Presa al Politiei Judetului.
Reamintim ca vinerea trecuta, o gasca de romi inarmati cu sabii, furci, topoare si bite a tabarit peste rudele unui dusman de aceeasi etnie si a batut crunt trei barbati, a intors cu susul in jos patru case si a facut praf doua masini. Bataia a fost oprita inainte de a deveni un adevarat macel de echipajele Jandarmeriei si Politiei. Alti 5 insi care au participat la atac au fost arestati inca de duminica, iar seful Postului de Politie Unirea a fost destituit din functie, deoarece a tratat superficial altercatiile dintre cele doua clanuri de tigani, iar acestea au ajuns sa se fugareasca pe ulite, cu sabii si topoare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii