Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A iesit "la produs" si a fost prinsa de jandarmi

350 de mii de lei si un telefon. Atit a cerut pentru serviciile sale o prostituata din Braila, care si-a agatat, zilele trecute, clientul pe strada si, dupa ce a incasat banii, a refuzat sa mai presteze serviciile respective. Pentru ca barbatul care "cotizase" a fost nemultumit ca nu a primit nimic in schimbul banilor, acesta a recunoscut, in fata jandarmilor care l-au legitimat, ca se incurcase cu o tinara pentru a face sex cu ea.
Patrula de jandarmi tocmai trecea prin zona, cind femeia a iesit in fuga din masina in care urcase, impreuna cu asa-zisul client, astfel incit oamenii legii i-au legitimat pe amindoi. A fost suficient sa fie intrebat ce cauta in zona, pentru ca barbatul care platise sa spuna ca era in discutii cu o prostituata si ca o platise, iar aceasta incercase sa fuga.
Tinara, in virsta de 19 ani, a recunoscut ca s-a intors de curind din Spania, unde a cistigat bani vinzindu-si trupul si avea de gind sa practice aceeasi meserie si in Braila. Ea sustine ca iesise pentru prima data la agatat si avea de gind sa faca sex cu respectivul client, dar s-a razgindit, dupa ce acesta ar fi devenit agresiv: "
Mi-a zis sa merg cu el, eu am mers, contra unei sume de
350.000 de lei si un telefon mobil. Dupa ce am urcat in masina, am vazut ca devine violent, i-am zis sa opreasca taxiul, n-a vrut si am inceput sa tip si am coborit" a declarat fata jandarmilor.
Barbatul la care locuieste tinara, care nu-si recunoaste titlul de "peste", a venit in sprijinul acesteia, declarind ca aceasta a iesit pentru prima data "la produs", in Braila. El a recunoscut ca ii ia cota-parte din cistiguri, sustine el, pentru intretinerea casei: " De fapt, cit sta la mine, din banii pe care-i produce ea zilnic, mie imi da 100.000, 200.000, la o saptamina, ca sa ne intretinem si noi".
Dupa cum ne-a informat lt. Iulian Timofei, purtatorul de cuvint al Jandarmeriei Braila, tinara a fost sanctionata contraventional, pentru prostitutie: "Jandarmii braileni au depistat o persoana de sex feminin care atragea barbati, pentru practicarea de raporturi sexuale, spre a obtine foloase materiale. Persoana in cauza a fost sanctionata cu o suma de 500 RON".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii