Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

I-a pus briceagul la gât pentru 20 lei

un tânăr s-a năpustit asupra unei femei, în zona cartierui Obor, ca să-i fure banii • atacatorul este Silviu B., acesta fiind arestat preventiv după comiterea faptei, în luna iunie, acum fiind trimis în judecată pentru tâlhărie calificată

 

Tâlharul din Obor, în afaţa instanţei de judecată. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Silviu B., cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul Penal.

Potrivit procurorilor, la data de 6 iunie 2018, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în municipiul Brăila, pe aleea situată între blocul S, de pe strada Albinei şi blocul R, de pe strada Aleea Narciselor, inculpatul Silviu B. a acostat-o pe o femeie. El a ameninţat-o cu un briceag , pe care îl ţinea chiar în mână, la vedere, apoi a deposedat-o de suma de 20 lei. Individul a lovit partea vătămată cu palma peste faţă, determinând-o să renunţe la suma respectivă de bani.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii