Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoti prinsi in flagrant de politisti

Mai multe persoane domiciliate in orasul Insuratei s-au apucat sa sustraga pepeni de pe terenurile unor localnici. Ghinionul lor a fost insa ca, in timp ce isi desfasurau activitatea, si-au facut aparitia oamenii legii. In dupa-amiaza zilei de 19 octombrie, la ora 17.05, agenti de la Politia orasului Insuratei i-au prins in flagrant pe numitii Ionel P., de 39 de ani, Ivana P., de 64 de ani si Rodica P., de 33 de ani, in timp ce sustrageau cantitatea de 170 kg de pepeni, valoarea prejudiciului fiind de 250 de lei. Pentru fapta comisa, cei trei au fost recompensati cu un dosar penal.
In aceeasi zi, la ora 00.30, agenti de siguranta publica i-au depistat pe Catalin B., de 20 de ani, Laurentiu M., de 18 ani si Radu Emilian G., de 18 ani, toti din Municipiul Braila. Acestia tocmai sustrageau capacele ornamentale de la rotile unui autoturism "Dacia", care se afla parcat pe Aleea Cinematografului, cind si-au facut aparitia politistii. In cauza s-a intocmit dosar penal, prejudiciul fiind recuperat integral.
In seara zilei de 19 octombrie, la ora 22.00, ofiterul de serviciu de la Politia orasului Ianca a fost sesizat de Constantin L., din orasul Adjud, judetul Bacau, despre faptul ca numitul Vasile M., din orasul Ianca, i-a sustras autoturismul "Opel Calibra". In urma sesizarii, oamenii legii au demarat cercetarile si au stabilit ca Vasile M. i-a vindut autoturismul mentionat lui Constantin L., in schimbul sumei de 2.800 lei. Ulterior, acesta din urma, impreuna cu concubina lui, l-au transportat cu masina pe Vasile M., la domiciliul acestuia. Ajunsi acolo, fostul proprietar a luat cheile din contact si le-a spus spus celor doi sa coboare, apoi a demarat in directia orasului Faurei.
La scurt timp, cel reclamat a fost identificat pe raza orasului de domiciliu, fiind condus la sediul Politiei pentru cercetari. Politistii
au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii