Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoti cercetati in stare de libertate

Un tinar de 20 de ani, care a tilharit un minor in plina strada, va raspunde penal pentru fapta sa, fiind cercetat in stare de libertate. In ziua de 16 octombrie, Mihaita D., din Braila, a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savirsirii infractiunii de tilharie. Judecatorii au respins insa propunerea de arestare preventiva si au schimbat incadrarea juridica in infractiunea de furt calificat. La data de 12 octombrie, tinarul a deposedat prin violenta un minor, in virsta de 15 ani, de o pereche de pantofi sport, in valoare de 110 lei. Prejudiciul a fost recuperat si predat partii vatamate.
In aceeasi zi, politistii i-au prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva, si pe suspectii Marin M., de 57 de ani, din comuna tulceana Ostrov, Nicusor M., de 35 de ani, Nicolae G., de 33 de ani, Costel T., de 29 de ani si Nicu T., de 26 de ani, toti domiciliati in comuna Frecatei. Angajati la o societate comerciala din Insula Mare a Brailei, in seara zilei de 14 octombrie, barbatii au sustras din incinta Fermei Vidroiu, cantitatea de 1.” kg ingrasamint chimic, in valoare totala de 9.932 lei, cu ajutorul unui autovehicul "Aro" cu remorca. Prejudiciul a fost recuperat si predat societatii prejudiciate.
In cazul celor cinci, Judecatoria Braila a dispus cercetarea in stare de libertate, considerind ca acestia nu sint o amenintare la adresa sigurantei publice. (A.M.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii