Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoţii au luat la rând locuinţele din Vădeni. Bijuterii, telefoane, televizoare şi parfumuri s-au volatilizat “cât ai zice peşte”

autorii sunt doi tineri, unul minor de 17 ani, iar celălalt de 20 de ani, care au comis mai multe infracţiuni de furt în ultimele luni • s-au efectuat percheziţii, iar făptaşii au fost prinşi, asupra minorului fiind găsit şi un pistol confecţionat artizanal

 

Anul acesta, locuinţele din comuna Vădeni au fost vizitate frecvent de hoţi. Cei care îşi făcuseră un obicei din a sustrage bunurile aflate în casele oamenilor erau doi tineri, din aceeaşi localitate, care au fost prinşi până la urmă de poliţişti. Unul dintre hoţi, minor fiind, era dotat şi cu o armă confecţionată artizanal.

La data de 12 octombrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Vădeni, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila, i-au identificat pe doi tineri, cu vârste de 17, respectiv 20 de ani, ambii din comuna Vădeni. Ei sunt bănuiţi de comiterea a cinci infracţiuni de furt calificat. În perioada februarie - 9 septembrie 2017, aceştia au pătruns prin efracţie în imobilele a cinci localnici, de unde au sustras mai multe bunuri (bijuterii, telefoane mobile, televizoare, parfumuri şi altele), în valoare totală de 13.550 lei.

După identificarea făptaşilor, poliţiştii au reuşit să recupereze 90% din prejudiciu, bunurile fiind înapoiate persoanelor păgubite. În cauză se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cu ocazia verificărilor efectuate pe raza comunei Vădeni, poliţiştii au găsit, într-un imobil părăsit, un pistol confecţionat artizanal, ce aparţine minorului de 17 ani, fapt pentru care i-a fost întocmit dosar penal şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Categorie articol: 

Comentarii