Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoţi de carne la "Marex"

* ei au fost surprinşi şi daţi pe mâna poliţiştilor

Doi angajaţi de la "Marex" au fost surprinşi în timp ce sustrăgeau carne din incinta societăţii. Aceştia încărcaseră o roabă cu carne şi produse din carne şi vroiau să iasă pe poartă, însă nu au mai apucat. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat.
Astfel, în seara zilei de 10 mai, la ora 22.30, poliţişti de la Poliţia Municipiului s-au deplasat la sediul societaţii comerciale unde se sesizase, prin apelul de urgenţă 112, faptul că mai multe persoane încercau să sustragă din incinta unităţii carne şi produse din carne.
La faţa locului au fost identificaţi suspecţii Marinel M. (51 de ani) şi Rădunel G. (42 de ani), ambii din Brăila. Aceştia intenţionau să iasă pe poarta societăţii cu o roabă în care se aflau carne şi preparate din carne, sustrase dintr-o hală unde aceştia îşi desfăşurau activităţile de serviciu. "Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului, cercetările fiind continuate de judiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Prejudiciul, în valoare de 1.031,26 lei, a fost recuperat în totalitate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii