Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Zalău – HC Dunărea. Un derby pentru locul al doilea

• partida va avea loc duminică, de la ora 11.30 echipa brăileană pleacă vineri spre Zalău • cuplul Harabagiu – Stănescu, arbitri cu peste 300 de meciuri în cupele europene, vor oficia la acest joc

 

Etapa a 19-a a Ligii Naţionale de handbal feminin programează duminică, de la ora 11.30, derby-ul dintre HC Zalău şi HC Dunărea Brăila, un meci a cărui miză este locul al doilea la finalul campionatului. Înaintea acestei dispute între HC Zalău, formaţie antrenată de Gheorghe Tadici, aflată pe locul al treilea, şi cea brăileană, care ocupă poziţia a doua în clasament, este o diferenţă de 5 puncte, astfel că pentru a-şi continua cursa spre medaliile de argint ambele combatante au nevoie de victorie. HC Zalău este obligată să învingă în această rundă pentru a putea spera în continuare la locul al doilea. Dacă, aşa cum ar fi normal, potrivit diferenţei valorice dintre cele două combatante, HC Dunărea se va impune la Zalău, atunci echipa pregătită de Costică Buceschi şi Cristian Preda are o opţiune serioasă la obţinerea titlului de vicecampioană naţională.

În tabăra brăileană, în afară de Gheorghe şi Preda care sunt în recuperare, nu sunt alte probleme de lot pentru acest meci important. HC Dunărea va pleca vineri la Zalău, urmând ca sâmbătă să se antreneze în sala în care va a vea loc partida.

Meciul dintre HC Zalău şi HC Dunărea va fi condus Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu, doi arbitri care au peste 300 de meciuri arbitrate în cupele europene şi care în noiembrie 2016 au condus cel de-al treilea lor joc în Liga Campionilor. Cu toate acestea ei au avut şi prestaţii mai puţin reuşite în urma cărora au fost suspendaţi de către Federaţia Română de Handbal.

Din etapa a 19-a s-a disputat deja o partidă în care campioana en titre, CSM Bucureşti a câştigat la scor, 34-22, întâlnirea cu Universitatea Alexandrion Cluj.
Categorie articol: 

Comentarii