Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea s-a întărit cu un pivot

• Florentina Craiu a semnat cu gruparea brăileană • înţelegerea este valabilă doar pentru retur • Craiu nu va juca astăzi în partida pe care HC Dunărea o dispută la Craiova

 

Începând din această săptămână pivotul Florentina Craiu se pregăteşte cu HC Dunărea, jucătoarea fiind împrumutată până în vară la gruparea brăileană de la HCM Râmnicu Vâlcea. Crescută şi formată în Râmnicu Vâlcea, Florentina Craiu, care este colegă de generaţie cu Diana Axinte şi Daniela Corban, are în palmares deja aurul mondial cu echipa naţională de junioare a Romaniei în 2014, precum şi medalia de bronz cu echipa naţională de tineret, în 2016. Aceasta are deja şi câteva selecţii la echipa de senioare a Romaniei şi a optat ca să vină la Brăila deoarece îşi doreşte foarte mult să aibă şansa de a evolua în cât mai multe partide.

Craiu a evoluat în tur, în primele 13 meciuri la HCM Râmnicu Vâlcea şi a înscris 5 goluri. Noua jucătoare a echipei HC Dunărea vine după trei sezoane în care a activat în Liga Naţională de handbal feminin numai la HCM Râmnicu Vâlcea, echipă pentru care a marcat 27 de goluri.

Florentina Craiu nu are dreptul de a juca în partida pe care HC Dunărea o va susţine în această seară, de la ora 17.30, la SCM Craiova, dar va avea voie să evolueze pentru gruparea sportivă brăileană sâmbătă, în disputa din prima rundă a returului, cu Danubius Galaţi, care va avea loc în Sala Polivalentă.

În altă ordine de idei, astăzi, HC Dunărea va juca la SCM Craiova, partida contând pentru etapa a 13-a, ultima a turului a Ligii Florilor. Pentru acest joc antrenorul Florentin Pera este suspendat astfel că pe banca tehnică va sta Sorinel Meca, directorul sportiv al echipei brăilene şi un antrenor cu rezultate notabile de-a lungul timpului la LPS Brăila.

Partida dintre SCM Craiova şi HC Dunărea este condusă de doi arbitri internaţionali bucureştenii, Radu Iliescu şi Doru Manea.
Categorie articol: 

Comentarii