Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea pleacă, sâmbătă, la Oradea

• formaţia brăileană va juca, duminică, în Cupa României, cu CSM Oradea • după meci, HC Dunărea pleacă la Bucureşti, unde, marţi, va întâlni în campionat pe CSM Bucureşti

 

HC Dunărea s-a pregătit în această săptămână pentru cele două partide pe care le va disputa într-un interval de doar trei zile, cea din Cupa României cu CSM Oradea, care va avea loc duminică, de la ora 11.00, la Oradea, şi cea din campionatul Ligii Florilor cu CSM Bucureşti, care se va disputa, marţi, 19 februarie, de la ora 19.15, în sala Rapid.

Sâmbătă, lotul va pleca spre Oradea, iar duminică, imediat după meciul din Cupă, handbalistele brăilene vor ajunge la Bucureşti. Antrenorul Aurelian Roşca are tot lotul valid pentru cele două confruntări.

“Tot lotul echipei HC Dunărea va face aceste două deplasări. Ne dorim să mergem în faza următoare a Cupei României, iar la Bucureşti să încercăm să demonstrăm că echipa noastră se află pe o linie ascendentă, că victoriile din ultima vreme nu au fost întâmplătoare”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea.
Categorie articol: 

Comentarii