Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea pleacă astăzi la Râmnicu Vâlcea

* miercuri, echipa brăileană va juca în Liga Florilor cu SCM Craiova * partida se dispută de la ora 16.00, în direct, la TVR2

 

Astăzi și mâine, în sala Traian din Râmnicu Vâlcea, se dispută meciurile din cadrul etapei a 12-a a Ligii Florilor. O rundă în care HC Dunărea o va întâlni miercuri, în direct la TVR2, de la ora 16.00, pe SCM Craiova. După 11 etape, formația brăileană are 18 puncte și ocupă locul al 6-lea, iar adversara sa, SCM Craiova, cu 9 puncte, ocupă poziția a 11-a.

HC Dunărea are programat un antrenament în acestă dimineață și la ora 13.00 pleacă spre Râmnicu Vâlcea. Nu va face această deplasare Sazdovska, jucătoarea fiind în refacere după o accidentare mai veche, dar din lot vor face parte Ichim, Bălăceanu și Epureanu.

“Pentru noi urmează un meci important în Liga Florilor, cu SCM Craiova, pentru care ne-am pregătit ca să putem obține un rezultat pozitiv. Tot în această lună vom juca cu Dacia Mioveni dar și turul sferturilor de finală ale EHF, cu Minaur Baia Mare. În campionat trebuie să acumulăm puncte pentru ca în retur să urcăm în clasament acolo unde ne dorim dar ne propunem să le oferim iubitorilor de handbal din Brăila o evoluție bună și, de ce nu, o calificare în Final Four-ul competiției europene”, ne-a declarat George Caranica, președintele clubului HC Dunărea Brăila.

 

Programul meciurilor

Marți, 9 martie:

Ora 13.00: CSU Cluj-Napoca - CSM București

Ora 15.45: Dacia Mioveni - Minaur Baia Mare

Ora 18.30: Activ Prahova Ploiești - Rapid București 

Miercuri, 10 martie

Ora 10.30: SCM Gloria Buzău - CSM Slatina

Ora 13.15: CSM Galați - HC Zalău

Ora 16.00: SCM Craiova - HC Dunărea Brăila

Ora 18.30: SCM Râmnicu Vâlcea - Măgura Cisnădie         

Gloria 2018 Gloria Bistrița-Năsăud stă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii