Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea pleacă astăzi în Franța

* duminică, echipa brăileană joacă returul cu Fleury Loiret Handball * o victorie ar menține șansele de calificare în sferturile de finală ale competiției europene

 

Duminică, de la ora 15.00, ora României, HC Dunărea va juca în Franța, la Fleury Loiret Handball, meciul contând pentru penultima etapă a EHF European League, în grupa D, o partidă pe care formația de la Dunăre trebuie să o câștige pentru a-și păstra șansele de a accede în sferturile de finală ale acestei competiții europene.

Astăzi, la ora 13.10, lotul echipei HC Dunărea decolează spre Franța, urmând ca la 15.30 să ajungă la Orleans. Sâmbătă, la ora jocului, HC Dunărea are programat antrenamentul oficial. Pentru acest joc, în lotul pregătit de Neven Hrupec au revenit Tiron și Bucur.

În partida tur, HC Dunărea a câștigat în Polivalentă cu 29-27 meciul cu Fleury Loiret Handball, după ce la pauză a avut tot un avans de două goluri, 15-13. Principalele marcatoare ale formției brăilene au fost Kanaval și Dmitrovic, ambele cu câte 6 goluri înscrise.

Lotul echipei HC Dunărea cuprinde următoarele jucătoare: Șerban, Nenezic, Czeczi, Dache, Safta, Tiron, Udriștoiu, Dmitrovic, Milic, Tamires, Bucur, Zamfirescu, Kanaval, Szdovska.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii