Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea a pierdut la scor, 24-38, partida cu CSM București

* după acest nou insucces formația brăileană a coborât pe locul al 7-lea în clasamentul Ligii Florilor

 

După o nouă evoluție slabă, HC Dunărea a pierdut la scor, 24-38, partida cu liderul actulei ediții de campionat, CSM București. Este adevărat că formația bucureșteană o are în componență pe cea mai bună handbalistă din lume a ultimilor ani și că printre componentele lotului se regăsesc handbaliste medaliate europene și mondiale, dar acest lucru nu le scuză pe elevele lui Neven Hrupec. Cum poți să joci foarte bine în urmă cu câteva zile, în compania campioanei SCM Rm. Vâlcea, apoi să ai o evoluție lamentabilă în partida cu CSM-ul? Acel meci a fost tratat cu seriozitate. În timp ce partida cu echipa lui Adi Vasile a fost tratată cu totul diferit. Probabil că handbalistele echipei brăilene se gândeau deja la meciul cu Siofok, de duminică.

Practic, în meciul cu CSM București, Dmitrovic a fost singura handbalistă de la HC Dunărea care a încercat să facă ceva, să se ridice la nivelul adversarelor. Portarii Șerban și Nenezic nu au prins o zi bună, apărarea a fost ca și inexistentă în repriza a doua, iar în atac s-a văzut o lipsă totală de concentrare. Iar în aceste condiții, CSM București a câștigat la o diferență de 14 goluri, una care spune totul despre ceea ce s-a întâmplat în teren, în acest meci.

Pintea a marcat primul gol al partidei, iar Tamires a restabilit egalitatea, 1-1, în minutul 3. A fost singura dată în acest meci în care tabela a consemnat egalitatea.

CSM-ul s-a distanțat la 4-1 în minutul 6. La mijlocul primei reprize Nenezic a reușit să pareze mingea aruncată de la 7 metri de Neagu. Formația bucureșteană a controlat jocul, și-a creat chiar și un avantaj de șase goluri, iar după primele 30 de minute conducea cu 19-15.

Repriza a doua a fost una de coșmar pentru HC Dunărea. CSM București s-a distanțat la 10 lungimi, 33-23, în minutul 53 și din acel moment ambii antrenori au trimis în teren multe handbaliste tinere. La HC Dunărea au evoluat Epureanu, Coteț, Bălăceanu și Ichim, însă niciuna dintre acestea nu au marcat. CSM București s-a impus cu 38-24. În urma acestei înfrângeri, HC Dunărea a coborât pe locul al 7-lea în clasamentul Ligii Florilor.

Pentru HC Dunărea au marcat Dmitrovic 8 goluri, Kanaval 5, Udriștoiu 4, Dache 2, Safta 1, Milic 1, Czeczi 1, Sazdovska 1, Tamires 1, iar pentru CSM București au înscris Pintea 9, Neagu 7, Lazovic 7, Martin 5, Dembele 3, Moisă 2, Stoica 2, Klikovac 1, Smeets 1, Bazaliu 1.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii