Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea nu a avut nicio şansă în faţa campioanei en titre

• SCM Rm. Vâlcea s-a impus cu 31-25, după ce la pauză a condus cu 18-10  în partida cu echipa brăileană şi îşi păstrează şansele la un nou titlu • echipa gazdă a avut un alt stil de luptă în partea a doua a întâlnirii însă a fost prea târziu

 

Cu toate că a evoluat în faţa propriilor spectatori şi a avut sprijinul publicului, HC Dunărea a pierdut cu 31-25 meciul din Polivalentă cu SCM Rm. Vâlcea. Pe ansamblu, partida a fost la discreţia campioanei en titre şi doar faptul că Florentin Pera a rulat întreg lotul trecut pe raportul de arbitraj a făcut ca repriza a doua să fie ceva mai echilibrată. Condusă la pauză cu 18-10, HC Dunărea a avut un alt stil de luptă în partea a doua a întâlnirii însă a fost prea târziu pentru formaţia pregătită de Neven Hrupec. De la HC Dunărea s-au remarcat doar două jucătoare în acest meci, Elena Dache şi Aneta Udriştoiu.

HC Dunărea a avut o prestaţie modestă în prima repriză în faţa campioanei en titre, SCM Rm. Vâlcea. Formaţia vizitatoare a deschis scorul prin Trifunovic, dar în minutul 3 Dmitrovic a transformat o aruncare de la 7 metri şi a egalat, 1-1. A urmat însă o perioadă foarte bună a echipei vizitatoare care a înscris de şase ori la rând, astfel că în minutul 8, după golul marcat de Norgaard, SCM Rm. Vâlcea conducea cu 7-1. Abia în minutul 9 HC Dunărea a reuşit să înscrie prin Czeczi cel de-a doilea gol. Câteva minute agresivitatea în apărare a echipei gazdă şi eficienţa în faza de atac au făcut ca HC Dunărea să se apropie la patru goluri, 10-6, în minutul 12, de adversara sa. Tranziţia ofensivă mult prea lentă şi multele probleme la finalizare au făcut ca HC Dunărea să mai înscrie de doar patru ori până la pauză. SCM Rm. Vâlcea s-a desprins la 9 goluri în minutul 23, 16-7, iar după primele 30 de minute conducea cu 18-10.

Cea mai creativă jucătoare a echipei gazdă, Dache a reuşit golul meciului, şi HC Dunărea s-a apropiat la cinci lungimi, 30-25 de adversara sa în minutul 58. SCM Rm. Vâlcea a mai înscris o singură dată, prin Glibko şi s-a impus cu 31-25.

Pentru HC Dunărea au marcat: Aneta Udriştoiu 6 goluri, Marina Dmitrovic 5, Elena Dache 4, Alina Czeczi 4, Bianca Tiron 2, Claudia Constantinescu 2, Tamires Morena 2, iar pentru SCM Rm. Vâlcea au înscris: Gonzalez 7 goluri, Glibko 6, Trifunovic 4, Norgaard 4, Elghaoui 3, Fernandez 2, Băcăoanu 2, Lopez 1, Zamfirescu 1, Badea 1.
Categorie articol: 

Comentarii