Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea - locul al doilea la "Trofeul Maramureşului"

Vineri, brăilencele au obţinut o victorie la fel de categorică, 37-27, în partida cu CSM Bucureşti. Un meci în care golgetera grupării de la Dunăre a fost tot Andreea Adespii, iar printre marcatoare s-a aflat şi junioara I, Tabarcea, handbalistă de la grupa profesorului Cristian Preda.

Sâmbătă, HC Dunărea a evoluat în compania vicecampioanei României, "U" Jolidon Cluj şi după 60 de minute clujencele au câştigat cu 28-25.
Ieri dimineaţă, în ultimul joc al său la acest turneu, HC Dunărea a învins-o cu 26-24 pe Bekescaba, după ce la pauză unguroaicele aveau un avantaj de două goluri, 14-12.

Golurile formaţiei de la Dunăre au fost marcate de Lobach 6, Iancu 6, Dragut 5, Crăciun 3, Adespii 3, Yushchenko 1, Irimia 1, Eşanu 1.

Cu trei victorii HC Dunărea a încheiat competiţia pe locul al doilea după vicecampioana en titre a României, "U" Jolidon Cluj.

"A fost un turneu reuşit pentru noi, relaţiile de joc au început să se închege, la fel şi cele interumane, am obţinut locul al doilea, iar din punctul meu de vedere Gabriela Vasile a fost cel mai bun portar. Am rulat întreg lotul de jucătoare, iar la ultimele două partide, printre remarcate le pot menţiona pe Ana Maria Dragut şi Andreea Bărbos", a declarat profesorul Ioan Băban.
Categorie articol: 

Comentarii