Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă, duminică, acasă cu AHCM Slobozia

• va fi prima partidă din 2020 pe care handbalistele brăilene o dispută în faţa propriilor spectatori • meciul începe la ora 18.00 şi va fi arbitrat de bucureştencele Georgiana Doană şi Ana Maria Gociu

 

Din etapa a 13-a, ultima a turului Ligii Florilor, în acest weekend se dispută doar patru partide, printre acestea şi jocul de la Brăila dintre HC Dunărea şi AHCM Slovbozia.

Înaintea acestei întâlniri, echipa brăileană are 18 puncte şi se află pe locul al 7-lea în timp ce adversara sa ocupă poziţia a 12-a. AHCM Slobozia a acumulat doar 4 puncte după o remiză pe teren propriu 25-25, în etapa 2-a cu CSM Slatina şi o victorie în runda a 3-a, 21-18, tot pe teren propriu, în partida cu CSU Cluj-Napoca.

Practic, HC Dunărea este favorită la victorie în acest joc, iar aceasta trebuie să fie una concludentă, care să facă uitată înfrângerea din runda precedentă de la Baia Mare.

Partida HC Dunărea - AHCM Slobozia se dispută duminică, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă şi este arbitrată de bucureştencele Georgiana Doană şi Ana Maria Gociu.

Meciul dintre CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa a fost reprogramat pentru data de 15 ianuarie, iar cel dintre Măgura Cisnădie şi Gloria Buzău se va disputa pe data de 23 ianuarie. Meciurile au fost amânate deoarece CSM Bucureşti, Gloria Bistriţa-Năsăud şi Măgura Cisnădie sunt angrenate în cupele europene.

Programată iniţial pentru această etapă, partida SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Corona Braşov este amânată până la decizia finală care va fi luată de Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) după scandalul de dopaj în care a fost implicată gruparea sportivă de sub Tâmpa. Din lotul echipei braşovene, 16 jucătoare sunt suspendate temporar de ANAD. Urmând ca în cel mai scurt timp forul menţionat să dea verdictul final. Mai precis să anunţe dacă echipa Corona Braşov va mai continua sau nu competiţia.

 

Din etapa a 13-a se dispută partidele:

HC Dunărea Brăila - AHCM Slobozia

CSM Slatina - Minaur Baia Mare

CSU Cluj-Napoca - HC Zalău

SCM Craiova - Rapid Bucureşti
Categorie articol: 

Comentarii