Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă duminică, în Polivalentă cu Gloria Buzău

• meciul care contează pentru etapa a 13-a, începe la ora 18.00 şi este arbitrat de  Diana Florescu şi Anamaria Stoia

 

Duminică, în etapa a 13-a, ultima a turului Ligii Florilor la handbal feminin, HC Dunărea, locul al 11-lea, va juca de la ora 18.00, în Sala Polivalentă cu Gloria Buzău, formaţie aflată pe poziţia a 6-a.

Un meci important pentru echipa brăileană care este obligată să câştige şi să bifeze al doilea succes consecutiv. Cu o victorie în acest meci HC Dunărea ar acumula 10 puncte şi s-ar distanţa la 4 puncte de următoarea clasată, Universitatea Cluj, formaţie care a pierdut în această rundă cu 32-24, în deplasare la Măgura Cisnădie.

Cele două echipe s-au întâlnit de curând, cu prilejul turneului amical, Cupa Dunărea şi atunci, în finala mare, echipa pregătită de Aurelian Roşca a pierdut la loviturile de departare.

Partida dintre HC Dunărea şi Gloria Buzău este condusă de două reprezentante ale sexului frumos, Diana Florescu (Piteşti) şi Anamaria Stoia (Bucureşti).

“După jocul de la Bistriţa unde am arătat ca o echipă adevărată sperăm într-o evoluţie bună care să ne conducă spre un rezultat pozitiv. Unul care să ne dea puterea morală să ne luptăm în retur pentru un loc ferit de griji în clasament”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele HC Dunărea.

 

Programul meciurilor din etapa a 13-a:

Măgura Cisnădie - Universitatea Cluj 32-24           

HC Zalău - Corona Braşov   

CSM Bucureşti - Minaur Baia Mare      

SCM Râmnicu Vâlcea - Gloria Bistriţa  

HC Dunărea Brăila - SCM Gloria Buzău

CSM Galaţi - SCM Craiova  

 

HC Dunărea II a bifat al treilea succes în campionatul Diviziei A

 

Satelitul formaţiei HC Dunărea a bifat joi, cel de-al treilea succes, după ce a câştigat cu 22-19, la pauză scorul a fost egal, 11-11, partida susţinută în deplasare, cu Ştiinţa Bacău. După această victorie echipa brăileană pregătită de profesorii Cristian Preda şi Eugen Jelesneac are 10 puncte.

Pentru HC Dunărea II au marcat Iasmina Ichim 5 goluri,  Alexandra Vrabie 5, Ştefania Epureanu 4, Diana Gaşpar 3, Mirabela Coteţ 3, Alexandra Oprea 1, Nicoleta Popa 1. Pentru HC Dunărea au mai evoluat în acest joc Ana Maria Micu, Elena Caraman, Iulia Sava şi Natalia Teodor.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii