Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă astăzi, la Bucureşti, cu CSU Cluj-Napoca

* o victorie îi asigură echipei brăilene un salt în clasament * meciul începe la ora 15.45

 

 

 

Marţi şi miercuri, la Bucureşti, au loc meciurile din cadrul etapei a 11-a a Ligii Florilor, rundă în care HC Dunărea, locul al 7-lea, o va întâlni pe CSU Cluj-Napoca, formaţie care, cu doar 2 puncte, se află pe locul al 15-lea. Echipa brăileană s-a antrenat marţi dimineaţă în Sala Polivalentă şi, la ora 16.00, a plecat la Bucureşti. HC Dunărea traversează o perioadă foarte bună, în doar o săptămână s-a calificat, după o victorie entuziasmantă, în partida cu rusoaicele de la Kuban Krasnodar, în sferturile de finală ale EHF European League, iar în Liga Florilor a învins-o pe Măgura Cisnădie, care la acel moment se afla pe locul al 4-lea. Rezultate care nu sunt întâmplătoare ci vin ca urmare a investiţiilor financiare pe care le face de ani de zile Consiliul Judeţean şi Primăria Brăila. Practic, meciul de astăzi, care începe la ora 15.45, HC Dunărea – CSU Cluj-Napoca, are o singură necunoscută, care va fi diferenţa de goluri la care se va impune echipa pregătită de croatul Neven Hrupec.

După această etapă, HC Dunărea poate urca cel puţin un loc, ţinând cont de faptul că liderul actualei ediţii de campionat, CSM Bucureşti, care deşi are 12 jucătoare indisponibile, 3 accidentate şi restul fiind confirmate pozitiv la Covid-19, are în lot handbaliste care pot câştiga partida cu Măgura Cisnădie. Formaţia brăileană poate urca şi două poziţii dacă Gloria Bistriţa va pierde în faţa celor de la SCM Craiova.

Ne bucurăm că putem merge cu rezultate frumoase pe ambele fronturi, Liga Florilor şi EHF European League. Consider că echipa este pregătită din toate punctele de vedere să obţină în continuare rezultate pozitive şi sunt convins că în partida cu CSU Cluj-Napoca vom obţine 3 puncte care să ne permită să urcăm în clasament”, ne-a declarat George Caranica, preşedintele clubului HC Dunărea Brăila.

 

Programul meciurilor din etapa a 11-a:

CSM Galaţi - SCM Râmnicu Vâlcea

HC Zalău - Activ Prahova Ploieşti

Rapid Bucureşti - SCM Gloria Buzău

CSM Slatina - Dacia Mioveni

Gloria Bistriţa-Năsăud - SCM Craiova

HC Dunărea Brăila - CSU Cluj-Napoca

CSM Bucureşti - Măgura Cisnădie

Minaur Baia Mare stă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii