Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă, astăzi, în Cupă, la AHCM Slobozia

• partida din optimi începe la ora 17.00 • “Mergem să facem un joc bun, să câştigăm şi să accedem în faza următoare a competiţiei”, ne-a declarat antrenorul Aurelian Roşca

 

Astăzi, de la ora 17.00, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României la handbal feminin, HC Dunărea va evolua în deplasare, la AHCM Slobozia, liderul Seriei A, a Diviziei A de handbal. Un meci uşor la prima vedere pentru gruparea brăileană însă antrenorul Aurelian Roşca consideră că această partidă trebuie abordată cu mare atenţie deoarece echipa din Slobozia este o “nucă tare” pe teren propriu, pentru că beneficiază de aportul unor handbaliste cu experienţa primului eşalon handbalistic al ţării.

“Un meci destul de dificil, cu o echipă care în campionatul trecut a evoluat în Liga Naţională şi care joacă foarte bine pe teren propriu. Ca şi în campionat, în Cupă ne dorim să facem un joc bun care să ne permită să câştigăm şi să accedem în faza următoare a competiţiei”, ne-a declarat antrenorul Aurelian Roşca.

La acest meci, în tribună vor fi atât preşedintele clubului brăilean, George Caranica precum şi vicepreşedintele Marian Neta, ceea ce înseamnă că şefii grupării sportive brăilene sunt alături de jucătoare la această partidă, deloc uşoară pentru HC Dunărea.

Formaţia brăileană a plecat astăzi, la ora 13.00, spre Slobozia, partida urmând a începe la ora 17.00.

Meciul dintre AHCM Slobozia şi HC Dunărea Brăila este arbitrată de bucureştencele Andreea Daniela Enache şi Florina Corina Răduţ.

 

Programul meciurilor:

FC Argeş - SCM Rm. Vâlcea                   

Steaua Bucureşti - CSM Galaţi     

AHCM Slobozia - HC Dunărea Brăila

CSU Universitatea de Vest Timişoara - CSM Bucureşti             

HC Zalău - SCM Gloria Buzău      

CSM Tg Mureş - CSU Cluj-Napoca                 

Rapid Bucureşti - Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud

Dinamo Bitcoin Bucureşti - Măgura Cisnădie
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii