Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea II se va reuni pe 29 iulie

* antrenorii Cristian Preda și Eugen Jelesneac vor avea la dispoziție un lot format din 18 jucătoare * 7 dintre acestea sunt cu dublă legitimare LPS Brăila – HC Dunărea

 

 

Conducerea clubului HC Dunărea a stabilit data la care se va reuni și echipa care activează în Divizia A, 29 iulie, antrenamentele urmând a se desfășura numai pe plan local.

Au fost reconfirmați în funcții antrenorii Cristian Preda, principal, și Eugen Jelesneac, antrenor secund.

Satelitul echipei HC Dunărea va aborda sezonul 2019-2020 cu un lot format din 18 jucătoare, 7 dintre ele fiind cu dublă legitimare, LPS Brăila – HC Dunărea, și anume Alexandra Perianu, Diana Gașpar, Laura Surdu, Adelina Iordache, Mirabela Coteț, Ana Caraman și Ștefania Gheorghe. Ultimile două au venit la începutul campionatului trecut de la CSS Tulcea și și-au mai prelungit un an contractul cu formația brăileană.

“Obiectivul nostru îl reprezintă formarea și promovarea jucătoarelor de perspectivă spre echipa de senioare. Prin creșterea numărului de jocuri, pentru că aceste handbaliste vor evolua atât la junioare I cât și la echipa de Divizia A, avem ca obiectiv o clasare mai bună decât în sezonul precedent”, a explicat Cristian Preda, antrenorul principal de la HC Dunărea II.

“Conducerea HC Dunărea și finanțatorii au ca obiectiv, pe termen mediu, ca din echipa a doua să facă pasul spre formația care activează în Liga Florilor cât mai multe jucătoare brăilence. Dăm credit total cuplului de antrenori fiind convinși că și elementul brăilean va fi determinant în rezultatele pozitive viitoare ale echipei de senioare”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreședintele HC Dunărea. 
Categorie articol: 

Comentarii