Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea a câştigat turneul amical de la Brăila

Dunărea şi componentele lotului naţional au mers cap la cap în prima repriză şi la pauză tabela reflecta echilibrul de forţe din teren, 14-14, numai că în partea a doua a meciului Moldovan şi colegele ei au reuşit să rateze mai puţin şi să se impună la o diferenţă de două goluri, principalele marcatoare fiind Ada Moldovan 10 goluri şi Liliana Crăciun 5 goluri de la brăilence, Adespii şi Drăguţ, ambele cu câte 6 reuşite pentru lotul de tineret.

Sâmbătă, în meciul orgoliilor cu Oţelul, brăilencele au avut o evoluţie palidă în prima repriză şi la pauză gălăţencele conduceau cu 23-15, însă în repriza a doua HC Dunărea a întors rezultatul în favoarea sa, câştigând partida la o diferenţă de cinci goluri. Principalele marcatoare ale gazdelor au fost Moldovan şi Jenofi cu 11 şi respectiv 8 goluri înscrise.

În ultima zi gruparea brăileană a câştigat şi duelul cu Tomis, rezultat care i-a asigurat locul întâi la acest turneu amical, în timp ce lotul a remizat cu Oţelul Galaţi.

Şi în această partidă de la lotul de tineret s-au remarcat Andreea Adespii, Ana Maria Drăguţ şi portarul Gabriela Voicu, jucătoare pe care conducerea clubului HC Dunărea le curtează şi mai mult ca probabil, din vară vor fi transferate la Brăila.

Aceasta a fost ultima verificare a naţionalei de tineret a României înaintea turneului de calificare pentru Campionatul European de handbal, competiţie care se va derula la sfârşitul acestei săptămâni tot la Brăila.

Rezultatele înregistrate în cele trei zile ale turneului:
Vineri
Tomis Constanţa - Oţelul Galaţi 31-29
Lotul de tineret - HC Dunărea 20-32
Sâmbătă:
HC Dunărea - Oţelul Galaţi 35-30
Lotul de tineret - Tomis Constanţa 33-31
Duminică
HC Dunărea - Tomis Constanţa 36-22
Lotul de tineret - Oţelul Galaţi 30-30
Categorie articol: 

Comentarii