Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea a câştigat “dubla” amicală cu HC Real

• handbalistele brăilene s-au impus cu 30-18 în primul joc şi cu 37-20 în cel de-al doilea în faţa echipei de pe locul al treilea în Super Liga feminină de handbal din Ucraina • joi şi vineri se desfăşoară “Cupa Dunărea”

 

Joi şi vineri, în Sala Polivalentă, are loc ediţia a 4-a a “Cupei Dunărea” la handbal feminin, turneu amical la care participă patru formaţii din Liga Naţională, HC Dunărea Brăila, Danubius Galaţi, Unirea Slobozia şi Rapid USL Bucureşti. Aceasta este ultima verificare a handbalistelor pregătite de Florentin Pera înainte de reluarea campionatului, programată la începutul lunii ianuarie 2018. Iar intrarea spectatorilor este liberă.

În altă ordine de idei, săptămâna trecută HC Dunărea a disputat două partide amicale cu HC Real, formaţie aflată pe locul al treilea în Super Liga feminină de handbal din Ucraina. Echipa brăileană s-a impus cu 30-18 în primul meci şi cu 37-20 în cel de al doilea. În prima partidă la HC Dunărea nu au evoluat Diana Axinte, aceasta fiind în recuperare după o intervenţie chirurgicală, Elena Voicu, Cristina Gheorghe, Gabriella Szucs şi Marija Stheriova. Antrenorul Florentin Pera le-a utilizat în cele două partide şi pe jucătoarele de perspectivă ale clubului, Ştefania Epureanu, Anca Ciuclaru, Iasmina Ichim.

La formaţia brăileană a evoluat Daniela Corban, o jucătoare originară din Galaţi, fostă campioană mondială de junioare, care în urmă cu câţiva ani a fost împrumutată la LPS Brăila. Corban revine pe terenul de joc după o accidentare.
Categorie articol: 

Comentarii