Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea 2, la un minut de un rezultat pozitiv, la CNOT Iaşi

• a fost 24-24 în minutul 59, dar ieşencele s-au impus cu 26-24 • în ziua în care a împlinit 18 ani, Iasmina Ichim a fost golgetera echipei brăilene

 

Echipa a doua a clubului HC Dunărea a pierdut la două goluri, 26-24, după ce la pauză au condus cu 15-12, la CNOT Iaşi, iar după acest eşec a coborât pe locul al 5-lea, în Seria A a Diviziei A la handbal feminin. Cea mai bună marcatoare a formaţiei de la Dunăre a fost Iasmina Ichim, autoare a 7 goluri, chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care fiecare formaţie a condus pe rând pe tabela de marcaj. A fost 2-0 pentru HC Dunărea 2 după 3 minute de joc apoi iniţiativa a trecut de partea ieşencelor, iar CNOT avea două lungimi avans, 6-4, după primul sfert de oră al partidei. Handbalistele pregătite de profesorii Cristian Preda şi Eugen Jelesneac au reintrat în joc şi, după cinci minute, graţie reuşitei Alexandrei Vrabie, au preluat conducerea, 9-8. Formaţia de la Dunăre a jucat foarte bine în următoarele şase minute în care a înscris de şase ori şi s-a desprins la 15-11. Ieşencele au mai înscris o dată astfel că după primele 30 de minute HC Dunărea 2 conducea la o diferenţă de trei goluri, 15-12.

La reluare, Teodor a înscris pentru 16-12, însă brăilencele nu au continuat pe aceeaşi linie, le-au permis gazdelor să marcheze gol după gol şi, cu 8 minute înainte de final, CNOT conducea cu 22-21.

Formaţia brăileană nu a renunţat la luptă şi a mai condus o dată cu 23-22. Pe final s-a jucat pe contre, brăilencele au egalat prin Vrabie la 24-24, în minutul 59, însă în ultimul minut de joc ieşencele au înscris de două ori şi s-au impus cu 26-24.

Pe 20 decembrie, HC Dunărea 2 va juca pe teren propriu cu liderul grupei A, AHCM Slobozia.

 

Pentru HC Dunărea 2 au marcat Iasmina Ichim 7 goluri, Nicoleta Popa 4, Mirabela Coteţ 4,  Alexandra Vrabie 4, Andreea Stan 2,  Natalia Teodor 1, Iulia Sava 1, Ştefania Epureanu 1.
Categorie articol: 

Comentarii