Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea 2 începe en fanfare sezonul competiţional

• echipa pregătită de Cristian Preda a câştigat la 11 goluri, 34-23, partida cu CSM Roman • Andreea Sandu a fost jucătoarea meciului • Mirabela Coteţ, Ştefania Epureanu şi Iasmina Ichim au contribuit, de asemenea, la acest succes

 

Echipa de Divizia A a clubului HC Dunărea a obţinut o victorie la scor, 34-23, în partida cu CSM Roman, în etapa inaugurală a noului sezon competiţional. De la echipa pregătită de Cristian Preda s-a remarcat în mod deosebit Andreea Sandu, însă evoluţii foarte bune au mai avut Iasmina Ichim, Ştefania Epureanu şi Mirabela Coteţ.

Prima repriză a fost echilibrată. CSM Roman a marcat în minutul 2 prin Ioana Neamţu, însă la atacul următor Amalia Terciu a restabilit egalitatea. Formaţia vizitatoare a mai condus cu 2-1 dar a urmat o “dublă” semnată de Epureanu şi în minutul 6 HC Dunărea 2 a fost pentru prima dată în avantaj, 3-2. Echipa brăileană s-a distanţat la două lungimi, 6-4, în minutul 11, după golurile marcate de Coteţ şi Ichim, iar la capătul primului sfert de oră a avut trei goluri avans, 8-5. Acelaşi decalaj de trei goluri, 10-7, s-a regăsit pe tabelă şi în minutul 19, însă două minute mai târziu CSM Roman a reuşit să egaleze, 10-10, ba chiar a reuşit să treacă în avantaj, 12-11, în minutul 26. Finalul de repriză a aparţinut gazdelor. HC Dunărea 2 a reuşit o serie de patru goluri prin Coteţ, Sandu, Ichim, Conţu şi s-a distanţat din nou la trei lungimi, 15-12. Romanul a înscris la ultima fază şi după primele 30 de minute HC Dunărea 2 conducea cu 15-13.

Repriza a doua a fost controlată autoritar de formaţia brăileană. Echipa pregătită de Cristian Preda a reuşit o serie de trei goluri şi în minutul 34 conducea cu 18-12 şi partida era jucată. Brăilencele au jucat foarte bine, au condus cu 23-16 în minutul 49 şi cu 29-19 în minutul 56. A fost 31-20 în minutul 57 şi tot aceeaşi diferenţă de scor de 11 goluri s-a regăsit pe tabelă, 34-23, la finalul partidei.

 

Pentru HC Dunărea 2 au marcat Andreea Sandu 7 goluri, Mirabela Coteţ 7, Ştefania Epureanu 7, Iasmina Ichim 6, Amalia Terciu 4, Ioana Conţu 2, Diana Gaşpar 1. Au mai evoluat Alexandra Perianu, Ana Caraman, Ştefania Gheorghe, Ana Maria Cazan, Ioana Bălăceanu, Andreea Dinu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii