Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea şi CSM Bistriţa se întâlnesc astăzi în sferturile Cupei României

• meciul are loc în Polivalentă, de la ora 18.00 • învingătoarea se califică în Final-Four-ul competiţiei 

 

Începând de astăzi şi până joi au loc meciurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la handbal feminin, o fază a competiţiei care va fi deschisă în această după-amiază de partida HC Dunărea Brăila - CSM Bistriţa.

Dispută va avea loc de la ora 18.00, în Sala Polivalentă, şi va fi televizată. Iar echipa care va câştiga acest joc se va califica în Final Four-ul Cupei României la handbal feminin.

“Consider că am avut şansă la tragerea la sorţi, vom juca pe teren propriu dar vom întâlni o adversară puternică, pe CSM Bistriţa, o formaţie care a obţinut rezultate bune în campionat în faţa celor de la SCM Craiova şi HCM Rm. Vâlcea. Va fi un meci echilibrat şi sunt convins că fetele vor face tot ceea ce va depinde de ele ca să se califice la turneul final. Este un avantaj faptul că vom juca în faţa propriilor spectatori şi nu vom fi nevoiţi să facem o deplasare foarte lungă. Trebuie să profităm de această şansă”, a comentat antrenorul Florentin Pera, imediat după tragerea la sorţi.

Înaintea acestei partide HC Dunărea se află pe locul al 9-lea în Liga Florilor iar adversara sa ocupă poziţia a 5-a.

În etapa a 20-a, formaţia antrenată de Florentin Pera a remizat, 21-21, pe teren propriu cu Măgura Cisnădie iar CSM Bistriţa urmează să joace vineri, 16 martie, la CSM Bucureşti.

Miercuri, în sferturi sunt programate două partide, CSM Roman - Danubius Galaţi şi CSM Bucureşti - HC Zalău, iar joi se dispută cel de-al patrulea meci, care este un adevărat derby, SCM Craiova - HCM Rm. Vâlcea.
Categorie articol: 

Comentarii