Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele de la «Murgoci» au câştigat etapa judeţeană a ONSS

În primele două luni din acest an s-a desfăşurat etapa judeţeană din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la handbal fete liceu. Campionatul judeţean de handbal s-a desfăşurat la sala de sport a Colegiului National "Gheorghe Munteanu Murgoci" şi a reunit la start cinci formaţii. S-a jucat sistem turneu iar la final, campioană judeţeană a devenit echipa de la CN " Gheorghe Munteanu Murgoci", formaţia pregătită de profesorul Dan Gheorghiţă, fiind astfel calificată la etapa de zonă a campionatului de handbal din cadrul ONSS.
Pe locul al doilea s-a clasat formaţia Liceului Tehnologic "Nicolae Titulescu" Însurăţei, grupare antrenată de către Daniel Coman, iar pe al treilea, cea de la Colegiul Tenic "Edmond Nicolau", la care antrenor este Nicuşor Baldovin. Locul al patrulea i-a revenit echipei de la CN "Nicolae Bălcescu", iar al cincilea celei de la CN "Ana Aslan"
Lotul echipei de la "Gheorghe Munteanu Murgoci" a fost alcătuit din: Sabina Marin, Elena Bogdan, Roberta Culea, Andreea Bogdan, Emilia Ciochină, Cristina Boboc, Cristina Drăgan, Iulia Turcu, Diana Mircea, Liliana Mihai, Mihaela Sincan.

 
Categorie articol: 

Comentarii