Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Haldele de deseuri neautorizate ramin o prezenta constanta pe strazile Brailei

Pe parcursul saptaminii trecute, Politia Comunitara Braila a sanctionat 14 persoane, cu amenzi ce insumeaza 2.650 RON (26,5 milioane de lei vechi), pentru ocuparea abuziva a domeniului public, prin depozitarea de materiale de constructii sau depunere de moloz rezultat din demolari, ori resturi menajere, in zone neamenajate. S-au mai sanctionat si actele de distrugere a spatiului verde sau de taiere a arborilor.
Cea mai mare amenda aplicata in perioada mentionata a fost adresata unei societati comerciale - "Bereket" SRL - a carei administrator a depozitat pe trotuarul din fata Scolii nr. 10, circa 2 tone de moloz, ocupind domeniul public fara a avea autorizatie eliberata de Primarie. Sanctiunea primita de firma in cauza s-a ridicat la 1.000 RON (10 milioane de lei vechi). In rest, pentru depozitarea ilegala de deseuri pe domeniul public, persoanelor fizice le-au fost aplicate amenzi mai "blinde", de 50 RON. Este cazul numitei S.V., 56 ani, care a fost surprinsa in timp ce arunca deseuri menajere in fata unui imobil de pe Str. Rindunicii.
Un alt caz, despre care s-a mai scris in paginile cotidianului nostru, este cel al numitilor Neculai P. si Marinica I., care au fost amendati cu cite 250 RON, fiindca au taiat mai multe crengi ale unui arbore situat pe domeniul public, pe Str. Mircea Malaeru
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii