Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hai la suc pentru Cristi 2! De data aceasta vă invităm la ştrand!

"Hai la suc pentru Cristi 2! La ştrand". Acesta este titlul unui nou eveniment caritabil organizat pentru Cristian Filip, adolescentul de nota 10 diagnosticat cu o formă rară de cancer. Impresionate de cazul băiatului, un grup de eleve de la Colegiul "Murgoci" au iniţiat o campanie de strângere de fonduri şi un spectacol caritabil pentru Cristi. Evenimentul va avea loc duminică, 31 iulie, pe faleză, pe terasa din incinta piscinei "Temptation Summer Club". Intrarea este liberă!
Începând cu ora 18.30, invităm toţi brăilenii să participe la un târg hand-made, unde în schimbul unui produs achiziţionat puteţi dona orice sumă, cât de mică, şi astfel îl veţi ajuta pe Cristi să strângă banii necesari pentru se vindeca. Pe parcusul activităţii, elevi de la "Murgoci" şi Liceul de Arte "H. Darclee" vă vor încânta cu un spectacol de muzică şi dans. Pentru târgul de hand-made, organizatorii acţiunii fac un apel către toţi brăilenii, tineri sau mai puţin tineri, care confecţionează astfel de produse, indiferent din ce gamă, şi care vor să doneze din creaţiile lor, să lase un comentariu pe pagina evenimentului "Hailasuc2" sau pe paginile personale ale elevelor: Melisa Gun, Luiza Vasiu, Luisa Balaban şi Estera Ştefănuţi. De asemenea, puteţi comunica dorinţa de a participa şi dona obiecte hand-made şi la redacţia Obiectiv - Vocea Brăilei, persoana de contact Liliana Nistor.
Echipa "Quilling" by Monica este şi de această dată alături de noi, prin organizarea unui atelier, în cadrul căruia cei dornici, copii, adolescenţi, adulţi, vor putea învăţa să confecţioneze diverse lucruri prin arta rulării hârtiei.
Dragi părinţi, dragi bunici, dragi brăileni, ştim că sunteţi alături de noi. Ne ajutaţi cu mobilizarea? Vorbiţi-le copiilor acasă, rudelor, prietenilor, despre solidaritate, despre frumuseţea unui dar, despre dorinţa de a ajuta, despre nevoia de a simţi că nu eşti singur în momentele cruciale. Fiţi şi voi prietenii lui Cristi!
Fiţi alături de noi! Fiecare leu contează.

Cristi mai are nevoie de 20.000 de euro

În doar trei săptămâni, cu ajutorul vostru, oameni cu suflet mare care aţi făcut donaţii la sediul redacţiei, în conturile special deschise sau prin Asociaţia "Salvează o inimă" am reuşit să strângem 10.000 de euro, Cristi mai având acum nevoie de 20.000 de euro pentru a putea plăti şi ultimele două luni de citostatice, atât de necesare. Dacă trece şi acest hop, în septembrie se va putea întoarce acasă, la şcoală, la prieteni. Dar pentru asta are nevoie din nou de voi. Are nevoie din nou să îl ajutaţi să strângă banii aceştia - 20.000 euro.

Cum puteţi dona

Donaţii se pot face în conturile deschise pe numele tatălui lui Cristi, Nicolae Filip: RO74RZBR0000060015758942 - deschis la Raiffeisen Bank
RO18CECEC001946229018440 - deschis la CEC
De asemenea, contribuţii se pot face şi prin Asociaţia"Salvează o inimă", în conturile disponibile pe platforma online www.salveazaoinima.ro. Pe acelaşi site puteţi alege să faceţi o donaţie direct cu cardul sau prin serviciul paypal. Totodată, agenţii economici pot face donaţii direct prin firmă.

Toate detaliile le găsiţi AICI:

Totodată, cei care vor să facă donaţii direct la redacţie se pot prezenta la
sediul cotidianului "Obiectiv", din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, programul fiind zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 - 17.00. Numele donatorilor şi sumele donate vor fi făcute publice în ediţiile de a doua zi.

 
Categorie articol: 

Comentarii