Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Haşotti propune ca Parlamentul să nu se reunească pentru a vota Guvernul Negoiţă

"Cred că Birourile permanente ale Senatului şi Camerei nici nu trebie să convoace comisiile parlamentare şi, implicit, plenul. Pentru ce, pentru a vedea că Guvernul Negoiţă nu are susţinere politică? Voi propune şi la partid şi la Birourile reunite ca Parlamentul să nu se întrunească pentru votul la guvernul Negoiţă", a declarat acesta într-o conferinţă de presă.
Haşotti a mai spus că are o părere bună despre Negoiţă, ca om, dar că nominalizarea sa pentru funcţia de premier este o bătaie de joc.
"În cunosc pe Liviu Negoiţă din 1997, când am fost colegi în grupul parlamentar liberal şi am o părere bună despre el, ca om, însă nominalizarea lui Liviu Negoiţă nu este o bătaie de joc nu numai la adresa Parlamentului, este o bătaie de joc la adresa românilor, pentru că nominalizarea sa nu face decât să se prelungească şi să se adâncească această criză economică şi această criză politică", a spus Haşotti.
În opinia liberalului, numirea lui Negoiţă nu înseamnă decât un semnal disperat din partea lui Traian Băsescu, care va pierde aceste alegeri. "Nominalizarea lui Liviu Negoiţă nu numai că prelungeşte criza, nu numai că o adânceşte, dar aruncă asupra României o imagine catastrofală din punct de vedere politic", a conchis Haşotti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii