Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Greşelile din apărare le-au fost fatale gazdelor

CS Eforie a deschis scorul chiar în primul minut de joc al primei reprize prin Croitoru, la o fază în care marcajul fundaşilor centrali ai gazdelor a fost unul lejer şi astfel elevii lui Adrian Baldovin au pornit cu sângul în partida de vinerea trecută. Totuşi situaţia ar fi trebuit să ia o turnură favorabilă pentru gazde deoarece arbitrul de centru l-a eliminat pe unul dintre jucătorii formaţiei vizitatoare în minutul 10, numai că, tot după alte zece minute, echilibrul de forţe s-a restabilit deoarece a fost trimis la cabine şi golgeterul echipei Viitorul Ianca, Andrei Crăciun.
Până la pauză gazdele au trecut de trei ori pe lângă egalare însă de fiecare dată jucătorii ajunşi la finalizare nu au ales cele mai bune soluţii.
Viitorul a dominat teritorial în repriza a doua, dar a reuşit golul egalizator prin Mândroasa, abia în minutul 84. Două minute mai târziu putea fi 2-1 pentru gazde, însă, la şutul lui Percă, portarul dobrogean a reuşit să pareze mingea, aceasta a ajuns la Purică, dar nici soluţia adoptată de mijlocaşul din Ianca nu a avut sorţi de izbândă.
Şi cum ocaziile se răzbună, în cel de-al treilea minut de prelungire al reprizei secunde, oaspeţii au primit un penalty, Bejan a marcat şi astfel CS Eforie a plecat cu toate punctele de la Ianca.
"Lipsa de concentrare din faza de apărare ne-a costat din nou, ce pot să spun, ca fost fundaş doar că m-au dezamăgit din nou o serie de jucători din acest compartiment la care am pretenţii. Poate şi eliminarea lui Crăciun a fost un pic forţată, poate şi penalty-ul a fost uşor acordat însă principalii vinovaţi pentru acest eşec sunt jucătorii noştri", a declarat la finalul meciului Adrian Baldovin.

Viitorul: Dimache - Boariu, Moroianu, Baciu, Ghiţulescu - Ilie (min. 75: Grozea), Postolea (min. 70: Mândroasa), Purică, Ghiviciu (min. 37: Percă) - Crăciun, Enache (min. 83: Drăgoi).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii