Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gloria Buzău s-a impus cu 28-25, în returul amical cu HC Dunărea

• Bianca Tiron şi Alina Czeczi au fost principalele marcatoare ale echipei brăilene • miercuri, de la ora 17.00, HC Dunărea va juca un amical în Polivalentă cu AHCM Slobozia

 

Sâmbăta trecută, HC Dunărea i-a întors vizita Gloriei Buzău, iar partida retur disputată în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” a fost câştigată cu 28-25 de echipa buzoiană.

Antrenorul formaţiei brăilene, Aurelian Roşca, a început meciul cu următoarea formulă de echipă: Razum – Udriştoiu, Dmitrovic, Safta, Dache, Tiron, Manea, apoi a rulat întreg lotul deplasat la Buzău. Din minutul 22, a debutat la HC Dunărea Ioana Bălăceanu.

Gloria Buzău a avut un avans de trei goluri, 9-6, la jumătatea primei reprize, formaţia brăileană a reuşit să reducă din diferenţă, dar cu toate eforturile depuse de jucătoarele pregătite de Aurelian Roşca, la pauză Gloria a avut un gol avantaj, 15-14.

Repriza a doua a fost echilibrată, cu o uşoară dominare a echipei gazdă, iar după 60 de minute de joc Gloria a câştigat cu 28-25 şi astfel şi-a luat revanşa după înfrângerea de la Brăila.

Vă reamintim că în partida de vinerea trecută HC Dunărea s-a impus în Polivalentă în faţa formaţiei buzoiene cu 32-24.

“Am rulat întreg lotul pentru a da posibilite tuturor jucătoarelor să evolueze, pentru omogenizare. Consider că suntem în grafic în ceea ce înseamnă parametrii de pregătire”, a punctat Aurelian Roşca la finalul partidei de la Buzău.

Miercuri, de la ora 17.00, HC Dunărea va juca un amical în Polivalentă cu AHCM Slobozia

Pentru HC Dunărea, la Buzău, au marcat Bianca Tiron 5 goluri, Alina Czeczi 5, Tamires Morena 3, Aneta Udriştoiu 2, Carmina Manea 2, Marina Dmitrovic 2, Elena Dache 2, Bojana Milic 2, Diana Axinte 1,Ştefania Epureanu 1.

 
Categorie articol: 

Comentarii