Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gilles Simon si-a pastrat titlul la BCR Open Romania

Tenismanul francez Gilles Simon, cap de serie numarul doi, a cistigat turneul BCR Open Romania, competitie dotata cu premii in valoare de 370.000 de euro, reusind astfel sa-si pastreze titlul cistigat anul trecut.
Simon l-a invins in finala pe spaniolul Carlos Moya, cap de serie numarul 6, cu scorul de 6-3, 6-4.

"Vreau sa vin si anul viitor pentru a obtine al treilea titlu"

Tenismanul francez Gilles Simon, cistigator pentru a doua oara consecutiv al turneului BCR Open Romania, a declarat ca vrea sa participe la aceasta competitie si in 2009 si sa obtina al treilea trofeu in Romania.
"Vreau sa-i felicit pe toti participantii la acest turneu si sa le multumesc tuturor celor care au facut posibil acest eveniment. De asemenea, vreau sa multumesc si publicului care a fost calduros. Acest turneu este unul care imi place foarte mult pentru ca imi convine suprafata, iar perioada in care se joaca este una potrivita pentru mine. Intotdeauna este o placere sa joc in turneul de la Bucuresti si vreau sa vin si anul viitor pentru a obtine al treilea titlu si sa pot lua trofeul acasa", a spus Simon.

"Sint putin dezamagit ca am pierdut o noua finala aici", a declarat Carlos Moya

Tenismanul spaniol Carlos Moya a declarat, duminica, dupa infringerea, cu scorul de 6-3, 6-4, inregistrata in finala turneului BCR Open Romania, ca este putin dezagit de acest nou esec, dupa cel din ultimul act al editiei din 1996 a competitiei.
"Sint putin dezamagit ca am pierdut o noua finala aici, dupa cea din '96. Speram sa mai obtin un titlu, insa cred ca si vremea m-a incomodat. Totusi, Simon a jucat foarte bine si a demonstrat ca este un jucator de valoare. Chiar daca a avut un meci obositor in semifinale, stiam ca in meciul cu mine va fi proaspat. Este mai tinar si era normal sa fie mai proaspat", a afirmat Moya.
El a precizat ca ar vrea sa revina la Open Romania si in 2009. "As veni cu placere si anul viitor, insa la virsta mea nu prea mai pot sa-mi fac planuri pentru un an. Daca e sa ma gindesc, dupa felul in care am evoluat aici, as putea spune ca voi reveni. Am amintiri frumoase si as fi fericit sa revin la Bucuresti", a declarat Moya.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii