Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Giannini va antrena pe FC Arges

Antrenorul italian Giuseppe Giannini a semnat un contract pe un an cu FC Arges si va fi prezentat oficial, joi, intr-o conferinta de presa, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Fostul international italian, care a asistat, miercuri, la partida FC Arges-FCM Bacau, scor 0-0, disputata la Mioveni, a declarat ca nu a putut sa-si faca o parere despre jucatorii pitesteni. "S-a vazut ca a fost o partida fara miza, fara nicio implicatie in clasament. Inca nu am reusit sa-mi fac o parere despre jucatori. Sint tineri si vor trebui sa munceasca mult ca sa prinda echipa", a explicat Giannini.
Mijlocasul pitestean Andrei Prepelita a spus ca a incercat sa-i arate lui Giannini valoarea sa. "Atit eu cit si baietii am incercat sa jucam pentru a-i arata lui Giannini ce valoare avem. Din pacate, nu ne-a iesit aproape nimic. Eu unul sper sa-i demonstrez din sezonul viitor ca imi merit locul de titular in echipa", a declarat Prepelita.
Presedintele clubului FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian, a declarat, miercuri, la finalul partidei de la Mioveni, ca echipa sa merita sa retrogradeze in Divizia B. "Evolutia din acest meci a echipei, cit si locul in clasament ne-a demonstrat ca meritam sa retrogradam. Plec cu baietii in Divizia B", a spus Chivorchian.
Categorie articol: 

Comentarii