Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ghicitul în palmă a costat-o un inel

* o minoră de 15 ani le-a spus poliţiştilor că se afla în zona gării şi o necunoscută i-a propus să îi ghicească în palmă * fata a fost de acord, numai că ghicitoarea a profitat de neatenţia sa şi i-a furat un inel din argint * suspecta de furt, care are numai 14 ani, a fost depistată la autogară

 

 

Ghicitul în palmă face din nou victime. O tânără a rămas fără inelul de pe deget după ce a acceptat să i se prezică viitorul. “Ghicitoarea” era o minoră de 14 ani. Astfel, la data de 9 octombrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Brăila au fost sesizaţi de către o minoră de 15 ani, din comuna Vădeni, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras un inel din argint.

Aceasta le-a povestit poliţiştilor că, în timp ce se afla împreună cu alţi doi minori pe o bancă aflată în zona Staţiei CF Brăila, o persoană necunoscută i-ar fi “ghicit în palmă”. Intenţiile erau cu totul altele. Profitând de neatenţia sa, ghicitoarea i-a sustras de pe deget un inel din argint. “În scurt timp de la producerea evenimentului, poliţiştii au reuşit să o depisteze, în zona autogării Brăila, pe o minoră de 14 ani, bănuită de comiterea faptei. Asupra fetei a fost găsit inelul persoanei reclamante, prejudiciul fiind recuperat”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Oamenii legii revin cu recomandări pentru brăilence şi le sfătuiesc să nu aibă încredere în orice persoană necunoscută, chiar dacă sunt dornice să li se prezică viitorul de aşa-zise ghicitoare care susţin că au har. În general, aceste ghicitoare au “harul” de a fura bijuterii sau bani.
Categorie articol: 

Comentarii