Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gest de omenie! Un brăilean i-a cinstit cu înghețată pe drumarii care lucrează în Obor

* lucrătorii care asfaltează străzile din cartierul Obor au fost luați prin surprindere de gestul unui locuitor care le-a cumpărat 10 înghețate * bărbatul care a făcut gestul de omenie le-a spus ca, în schimb, să se roage pentru sănătatea lui

 

 

De când au început lucrările pentru asfaltarea străzilor din municipiu, nu a existat zi fără cârcotași. Unii se plâng că strada a rămas decopertată de câteva săptămâni, alții spun că muncitorii mai mult stau în pauză decât să lucreze, fie că e prea mult praf, gălăgie etc. Iată că un brăilean dă o lecție de omenie tuturor celor care vor să aibă străzi asfaltate, dar, în același timp, nimeni și nimic să nu le deranjeze linișea, să nu facă săpături, mizerie și altele, ba chiar totul să se desfășoare cu “sunetul” filmelor de pantomimă. Costel Alexandru, locuitor al cartierului Obor, vede asfaltarea cu alți ochi: niște oameni care muncesc în zile caniculare, doar ca el să aibă șosea fără gropi în fața blocului.

Zilele trecute, bărbatul i-a cinstit pe lucrătorii care turnau asfalt, cu înghețată. “Toți îi critică, nimeni nu spune o vorbă bună despre ei (muncitori - n.r.). Lucrau pe căldura mare și nimeni nu i-a întrebat dacă le este sete. Eu le-am cumpărat 10 înghețate. Mi-au mulțumit, iar eu le-am zis să se roage pentru sănătatea mea. Am mai făcut un gest asemănător, în urmă cu câțiva ani, când niște femei angajate la o firmă greblau în zona liniei de tren, adunau gunoaiele”, ne-a povestit nea' Costel.

Costel Alexandru are 54 de ani. Muncește de la vârsta de 19 ani, iar în prezent este angajat ca electrician la o firmă privată ce are legături cu Șantierul Naval, însă la sfârșitul lunii va rămâne fără loc de muncă. Încă nu se gândește ce va face pe viitor. Momentan, merge cu regularitate la medic pentru tratament și speră să se însănătoșească repede pentru a se putea întoarce în câmpul muncii. “Vreau să fiu folositor comunității, nu mă gândesc la pensie acum. Îmi doresc să mă fac bine și să pot munci, din nou”, ne-a mai spus brăileanul.
Categorie articol: 

Comentarii