Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gerul a făcut prima victimă. Bărbat de 62 de ani, găsit mort în Grădina Mare

Ieri dimineaţă, un antrenor care se ducea la baza sportivă situată în Grădina Mare a descoperit un bărbat mort chiar în apropierea tribunelor. A sunat imediat la 112, însă medicii de pe Ambulanţă nu au mai putut face nimic, omul fiind mort de câteva ore bune, iar trupul îi era îngheţat.
Poliţiştii au făcut cercetare la faţa locului pentru a stabili ultimele clipe din viaţa brăileanului Gheorghe C., dar şi modul în care acesta şi-a dat ultima suflare. Se pare că acesta a fost cu o seară înainte la un bar, iar la plecare s-a dus la cămăruţa amenajată în incinta bazei sportive. Deşi acolo avea condiţii bune, chiar şi căldură, trupul bărbatului a fost găsit în apropierea acestei încăperi, îngheţat.
Potrivit unor surse, Gheorghe C. nu era un om al străzii, dar venea des pe la baza sportivă respectivă, iar vara chiar înnopta acolo. Fiul său ar fi fost dus la audieri în cursul zilei de ieri.
Trupul neînsufleţit al bărbatului a ajuns la Serviciul de Medicină Legală, medicii legişti urmând să efectueze necropsia astăzi. Cel mai probabil, temperatura extrem de scăzută de peste noapte i-a fost fatală brăileanului.

 
Categorie articol: 

Comentarii