Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele tinute in sah de o nou promovata

In acest sezon formatia din Insuratei nu prea s-a simtit in largul ei pe teren propriu, ultima dovada certa fiind remiza de vinerea trecuta in disputa cu o formatie nou promovata, Onix Rm. Sarat.
Dobre si Balta au irosit cite doua ocazii pina in minutul 22, dar si oaspetii ar fi putut inscrie cu noua minute inainte de finalul primei reprize.
Partea a doua a meciului a fost echilibrata, s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, astfel ca ocaziile au aparut abia in ultimile 18 minute.
Bratosin (min. 72) a trimis mingea din lovitura libera peste poarta, iar Berceanu a gafat ca un incepator patru minute mai tirziu.
In finalul partidei Vicol ar fi putut sa transeze jocul in favoarea gazdelor, dar tot atit de bine si Onix ar fi putut pleca de la Insuratei cu toate punctele daca mingea sutata de catre unul dintre atacantii sai nu ar fi intilnit bara portii lui Tudor.
Gratie rezultatelor favorabile din aceasta etapa Viitorul Insuratei continua sa se mentina pe locul al 11-lea in clasament.

Viitorul: Tudor - Matei, Musat, Paraschiv, Bogdan, Calatoaie - Balta (min. 65: Vicol), Tanase (min. 25: Baicu), Bratosin - Dobre, Berceanu.
Categorie articol: 

Comentarii