Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele au scos o remiza in extremis

In prima etapa a turului Ligii a II-a la fotbal in sala nou promovata Amicii Boys a avut nesansa de a o avea ca adversara pe una dintre cele mai puternice grupari ale grupei, Metropolis Bucuresti si cu toate acestea elevii lui Marius Cojocaru au facut o figura frumoasa la debutul in acest esalon.
Daca ar fi avut unul doi jucatori cu experienta in domeniu, Amicii ar fi putut cistiga chiar detasat meciul pentru ca jucatorii si-au creat foarte multe ocazii de poarta.
Gazdele au pornit in forta si in minutul 2, Popa a scos mingea de pe linia portii, insa Amicii Boys a continuat sa pericliteze poarta adversa in minutul 8 a deschis scorul prin Viorel Cocianu.
Bucurestenii au taxat insa lipsa de experienta a brailenilor si au egalat in minutul 13, cind Mustatea a reusit sa-l pacaleasca pe Dragomir.
Finalul primului act a apartinut tot gazdelor, insa Banciu a trimis mingea in bara, iar in ultimele secunde joc Pirliteanu a ratat o lovitura de penalitate de la 10 m.
La doua minute de la reluare bucurestenii au preluat conducerea, in urma reusitei lui Popa si ar fi putut chiar sa-si mareasca substantial avantajul citeva minute mai tirziu numai ca mingea sutata de Mustatea a lovit bara portii brailene.
La jumatatea reprizei a doua Popa a fost eliminat de pe teren dupa ce a vazut cel de-al doilea cartonas galben, insa gazdele nu au reusit sa profite de superioritatea numerica de doua minute. Cea care avea sa profite de pe urma unei astfel de situatii a fost Metropolis. In minutul 30, Banciu, unul dintre cei mai activi jucatori ai brailenilor, a fost trimis la cabine iar la prima actiune de atac a oaspetilor Potirniche a marcat pentru 1-3.
Din acest moment, Amicii Boys a pornit cursa contra cronometru pentru a intoarce rezultatul si chiar a reusit, in extremis sa obtina o remiza, 3-3, golurile gazdelor fiind inscrise de Pirliteanu (min. 37) si Cojocaru (min. 40).

In acest meci Amicii Boys a utilizat urmatorul lot de jucatori: Catalin Dragomir, Marius Cojocaru, Viorel Cocianu, Marius Dragan, Laurentiu Butoiu, Cosmin Caraman, Georgian Dumitrescu, Viorel Banciu, Manuel Pirliteanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii