Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ganea a fost suspendat pentru 22 de etape

Comisia de Disciplina a a FRF a decis, vineri, sanctionarea atacantului echipei Poli Stiinta Timisoara, Ionel Ganea, cu o suspendare de 22 de etape si o penalitate financiara de 14.000 lei pentru ca l-a batut pe asistentul Dorin Mudura, la partida cu Rapid.
Cazul lui Ganea a fost analizat miercuri de Comisia de Disciplina, care a decis, la solicitarea avocatului jucatorului, sa amine cu o zi analizarea acestui caz. Joi, dupa aproximativ cinci ore, timp in care au fost audiati din nou jucatorii Ionel Ganea, Dan Alexa si arbitrii Dorin Mudura si Stefan Erdei, Comisia a anuntat ca se va pronunta vineri in acest caz.
In minutul 70 al partidei Poli Timisoara - Rapid, scor 1-1, din etapa a V-a a Ligii I, Ionel Ganea a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonase galbene. Furios, Ganea l-a agresat pe tusierul Dorin Mudura, cel care i-a semnalizat centralului Stefan Erdei faptul ca l-ar fi lovit pe rapidistul Sapunaru, semnalizare ce a dus la eliminarea jucatorului timisorean. Ganea l-a strins de fata pe Mudura, l-a lovit cu genunchiul peste picioare si cu pumnul in spate, incercind sa-l trinteasca la pamint, l-a tras de tricou, fiind cu greu oprit de mai multi coechipieri. La cinci minute dupa producerea incidentului, Ganea a incercat sa intre din nou pe gazon, insa a fost oprit de coechipierul sau Peter Omoduemuke si de oamenii de ordine.
Categorie articol: 

Comentarii