Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Un şofer a lovit 8 autoturisme pe strada Hipodrom, după ce a pierdut controlul în curbă

* un şofer a luat la rând autoturismele aflate pe şosea, traficul a fost îngreunat, multe dintre maşinile lovite fiind avariate serios * este posibil să fi fost şi victime, o ambulanţă fiind la faţa locului * martorii presupun că şoferul vinovat ar fi fost sub influenţa alcoolului, însă poliţiştii vor stabili acest lucru

 

 

Accident rutier cu 9 maşini implicate, după cum spun martorii, pe strada Hipodrom. Şoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra volanului, în curbă, şi a luat la rând autoturismele aflate pe şosea. Multe erau parcate în zonă. Potrivit martorilor, ar fi vorba despre 8 maşini lovite, plus a şoferului, deci 9 în total. După impactul violent, mai multe persoane au mers la maşina şoferului vinovat şi susţin că acesta se cam bâlbâia, cel mai probabil s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au dat startul cercetărilor la faţa locului.

A venit din curbă, a pus frână, frână, apoi a lovit o maşină, două, trei....cred că sunt vreo 7-8 în total. Am mers la el la maşină, era căzut într-o parte, nu ştiu dacă era băut, dar nu vorbea foarte clar. Era singur în maşină”, a spus un bărbat.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă, însă deocamdată nu se ştie dacă sunt şi persoane rănite. Poliţiştii urmează să stabilească cum s-a produs evenimentul, din ce cauză şi câte maşini au fost implicate. Potrivit primelor informații oficiale, în jurul orei 19:00, un brăilean, în vârstă de 40 de ani, în timp ce conducea un auto pe str. Hipodrom, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi lovit 8 auto ce erau parcate și un stâlp de electricitate.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Se pare că șoferul ar fi avocat. Vom reveni.

COAUTOR ARTICOL: 



Categorie articol: 

Comentarii