Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Poliţiştii au oferit trandafiri de 8 Martie

* de Ziua Internațională a Femeii, poliţiştii rutieri, împreună cu cei din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii ai IPJ, au fost în „acțiune” * cu brațele pline de trandafiri, oamenii legii au mers pe Calea Călărașilor - în fața Primăriei, la Mall, la o fabrică de confecții și la Maternitate, unde au împărțit sute de fire de flori

 

 

Înarmați” cu sute de fire de trandafiri, polițiștii brăileni le-au făcut o surpriză femeilor, fie ele șoferițe, pietoni, angajate ale unor firme, personal medical sau mămici. Încă din dimineața zilei de 8 Martie - Ziua Internațională a femeii, poliţiştii rutieri de la Biroul și Serviciul Rutier, împreună cu cei din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii – IPJ Brăila, în parteneriat cu Brăila Mall, au ieşit în întâmpinarea doamnelor şi domnişoarelor, atât cu flori, cât şi cu recomandări preventive.

Șoferiţele au fost sfătuite să adopte o conduită preventivă atât în traficul rutier, cât şi în viaţă, pentru siguranţa lor, polițiștii înmânându-le flori şi flyere în susţinerea celor prezentate. Lucrătorii Poliției Brăila s-au oprit apoi la Brăila Mall și le-au adus zâmbete vânzătoarelor și cumpărătoarelor, apoi au mers la o fabrică de confecții din cartier Vidin, tot cu trandafiri și sfaturi pentru prevenirea infracțiunilor de tâlhărie și alte fapte violente. În final, poliţiştii s-au oprit la Maternitatea Brăila unde au oferit flori cadrelor medicale, mămicilor și viitoarelor mămici. Toate femeile au primit cu fericire surprizele plăcute din partea poliţiştilor.

 

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii