Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Mașină de poliție, aflată în misiune, implicată în accident

* autospeciala se deplasa pe strada Școlilor și avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune * la intersecția cu B-dul Cuza, șoferul unui Hyundai nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu mașina de poliție * nu au rezultat victime

 

 

O mașină de poliție aflată în misiune a fost lovită de un autoturism Hyundai care nu i-a acordat prioritate de trecere. Accidentul s-a produs la intersecția str. Școlilor cu Bulevardul Cuza, însă nu au rezultat victime.

Potrivit polițiștilor, un autoturism al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila circula pe strada Școlilor, mergând spre cimitirul Sf. Constantin. Acesta avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Un autoturism Hyundai condus de un brăilean de 65 de ani se deplasa pe B-dul Cuza, dinspre Calea Galați către Calea Călărașilor. La intersecția cu strada Școlilor, șoferul nu a acordat prioritate autospecialei. Cele două autoturisme au intrat în coliziune și au fost avariate serios. Din fericire, în urma impactului nu au rezultat victime.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cele două autoturisme au rămas în stare de funcționare după accident și s-au putut deplasa la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit unor martori, șoferul autoturismului Hyundai a spus că ar fi auzit semnalele mașinii de poliție, însă atunci când a ajuns la intersecția B-dului Cuza cu strada Școlilor nu a văzut autospeciala din cauza unei construcții aflate în acea zonă. Șoferul a trecut oricum pe culoarea verde a semaforului, însă el ar fi trebuit să acorde prioritate autospecialei aflate în misiune.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii