Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO Doi șoferi s-au tamponat în trafic și apoi s-au luat la bătaie

* aseară, doi tineri care circulau cu autoturismele dinspre Vărsătura spre Brăila au intrat în conflict, asta după o șicanare în trafic care a dus la o tamponare * evenimentul s-a produs pe Calea Călărașilor, în tamponare fiind implicată și o a treia mașină * un tânăr a ajuns la spital

 

 

 

Doi tineri care conduceau autoturismele pe Calea Călărașilor s-au încăierat și s-au luat la pumni. A avut loc o tamponare între mașini, iar de aici a pornit conflictul.

Potrivit polițiștilor, miercuri seara, în jurul orei 20.00, un tânăr de 29 de ani din Vărsătura și altul de 24 de ani din Brăila se deplasau cu autoturismele Peugeot, respectiv Opel pe Calea Călărașilor. După o șicanare în trafic, cei doi șoferi s-au tamponat și s-au agresat reciproc, în zona Șantierului Naval, fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje de polițiști. În tamponare a mai fost implicat și un al treilea autoturism, acesta fiind acroșat în timp ce se deplasa regulamentar pe șosea.

În urma bătăii dintre cei doi tineri șoferi, cel de 29 de ani a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Celălalt a fost condus la sediul Poliției Municipiului Brăila.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Cercetările continuă pentru a se stabili cum s-a produs cu exactitate agresiunea și cine se face vinovat. Oricum, din primele date a reieșit că ambii tineri au dat cu pumnul.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii