Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO Coliziune între două mașini, pe Șoseaua Râmnicu Sărat, în zona Praktiker. Trafic îngreunat

* conducătorul auto al unui autoturism Dacia Logan a scăpat volanul de sub control și a ajuns pe contrasens, intrând într-o Skoda condusă de o șoferiță * trei persoane au ajuns la spital * polițiștii fac anchetă

 

 

Accident pe Șoseaua Râmnicu Sărat, în zona Praktiker, soldat cu trei victime. Traficul este îngreunat și se circulă alternativ pe un singur sens.

Potrivit polițiștilor, un șofer de 70 de ani, din Brăila, conducea autoturismul Dacia Logan, pe Șoseaua Rm. Sărat, venind dinspre Șoseaua de Centură. Acesta a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o Skoda la volanul căreia se afla o femeie de 39 de ani, din Brăila. În urma evenimentului, a rezultat rănirea șoferiței, a unei pasagere din autoturismul acesteia, în vârstă de 30 de ani, dar și a unei femei de 73 de ani, din auto Dacia, cel mai probabil soția conducătorului auto.

Șoferul vinovat le-ar fi spus martorilor că i s-a pus o ceață pe ochi și nu a mai reușit să stăpânească volanul. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentulul. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatul fiind zero.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii