Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Ciocnire violentă între un BMW şi o Skoda la intersecţia Griviţei cu Şcolilor

* accidentul s-a produs sâmbătă noaptea, după ce şoferul autoturismului Skoda a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate * maşina a ricoşat şi a lovit o tânără care se afla pe trecerea de pietoni

 

 

Două maşini s-au ciocnt violent din cauza unui şofer care nu a respectat indicatorul rutier. Sâmbătă seara, la ora 23.30, un tânăr de 21 de ani din Brăila conducea autoturismul Skoda pe strada Griviţei, dinspre strada 1 Decembrie spre Calea Călăraşilor. La intersecţia cu strada Şcolilor, şoferul nu a respectat indicatorul Stop şi a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate unui autoturism BMW care era condus de un brăilean de 27 de ani. În urma impactului dintre cele două autoturisme, prima maşină a fost proiectată pe trotuar şi a lovit un pieton angajat în traversare. Era vorba despre o tânără de 20 de ani din localitatea Urleasca. Evenimentul s-a soldat cu două victime, respectiv fata care traversa şi şoferul autoturismului BMW. „Eu am rămas la magazin, prietenul meu era cu maşina BMW, circula pe Şcolilor, a fost lovit de auto Skoda. A zis că îl doare mâna”, ne-a declarat prietenul proprietarului BMW-ului după accident.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii