Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO Accident pe Dig Brăila – Galaţi. Trafic blocat pe un sens

* o şoferiţă aflată la volanul unui autoturism înmatriculat în Galaţi a vrut să întoarcă şi a fost lovită de o autoutilitară * femeia a rămas încarcerată şi a fost nevoie de intevenţia echipajului de la Descarcerare

 

 

Trafic blocat pe Dig Brăila – Galaţi din cauza unui accident rutier. O şoferiţă care conducea un autoturism înmatriculat în Galaţi a vrut să întoarcă, însă maşina a fost izbită de o autoutilitară. Impactul a fost unul violent. Şoferiţa vinovată a rămas încarcerată şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de la Descarcerare din cadru ISU Brăila, care a tăiat uşa din faţă a maşinii pentru a o extrage pe femeie. Aceasta a fost transportată la spital. Traficul a fost blocat pe un sens de circulaţie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Brăila, traficul rutier se desfăşoară dirijat, pe un fir, alternativ, pe DN 22B, între municipiile Brăila şi Galaţi, unde a avut loc un accident soldat cu rănirea uşoară a unei persoane. Un autoturism ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere, fiind lovit de alt autovehicul.

În jurul orei 11.00, se estima că traficul va reveni condiţii normale în 30 de minute.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii