Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE GALERIE FOTO O bătrână din Măxineni a murit, din cauza accidentului provocat chiar de fiul său. Accident grav, cu victime încarcerate și trafic blocat, pe DN 23 Brăila - Focșani

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Accidentul de la Muchea s-a soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor trei persoane. Persoana decedată avea 71 de ani şi era din Măxineni, ea fiind în autoturismul Dacia Nova condus se pare chiar de fiul său, cei doi având acelaşi nume.  Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 31 de ani din Măxineni conducea în această dimineaţă un autoturism Dacia Nova pe DN 23 (Brăila – Focşani). Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil alunecos, fiind acoperit cu zăpadă, şi a pierdut controlul volanului. El a intrat într-un autoturism Audi care venea pe contrasens, condus de un bărbat de 33 de ani din Galaţi. În urma accidentului a rezultat decesul femeii din Dacia, medicii încercând în zadar să o resusciteze.

Alte 3 persoane au fost rănite, fiind vorba despre şoferul autoturismului Dacia şi 2 pasageri din Audi.

Şoferul de la Audi a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero, însă celălalt şofer nu a putut fi testat, astfel că i-au fost prelevate probe biologice de sânge. Poliţiştii rutieri au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 9.00, pe DN 23 Brăila - Focșani, în apropiere de localitatea Muchea. Un autoturism Dacia Nova, care circula dinspre Măxineni, s-a ciocnit puternic cu un Audi cu număr de Galați, care circula dinspre Brăila. În urma impactului, ambele mașini au fost avariate, mai grav fiind Dacia Nova, echipajul de descarcerare a ISU Brăila intervenind pentru scoaterea celor două persoane din interiorul acesteia. În ambele mașini se aflau câte două persoane, bărbat și femeie, toți suferind răni mai mult sau mai puțin grave. Femeia din Dacie ar fi fost cel mai grav rănită, din primele informații obținute la fața locului.

 

Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive, în condiții de carosabil parțial acoperit cu zăpadă. Echipajele de Poliție urmează să stabilească din vina cui s-a întâmplat totul.

 

Deși nu ninge puternic, deja au apărut mai multe incidente pe șoselele din județ, fiind semnalate cazuri de mașini care au derapat și au ieșit de pe carosabil, în zona Silistraru sau în zona Albina.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii