Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Galatenii construiesc in continuare in cartierul Siret

Desi Prefectura Braila a actionat in instanta Primaria Galati si i-a contestat dreptul de a emite certificate de urbanism si autorizatii de construire pentru cartierul "Dimitrie Cantemir" (Siret), iar secretarul de stat din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) a dat dreptate Brailei, primarul Galatiului nu se lasa si merge inainte cu lucrarile in zona. Astfel, Dumitru Nicolae a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca tocmai a mai organizat o licitatie pentru construirea a 98 de apartamente ANL in cartierul cu pricina. Acesta a precizat ca licitatia va avea loc pe data de 10 septembrie, iar pentru banii de la Guvern se vor lupta "Confort" si "Vega 93". In cadrul conferintei de presa, primarul s-a declarat "bucuros ca au aparut printre cei care au cumparat caiete de sarcini pentru licitatie doua firme din Galati".
"Pe linga cele 98 de apartamente, pentru care organizam licitatia de acum, facem autorizare si proiectare pentru inca 400 de apartamente", a mai adaugat Nicolae.
Precizam ca, pina acum, in cartierul "Dimitrie Cantemir", situat pe mia de hectare ce apartine comunei brailene Vadeni, dar care a fost data in administrare municipalitatii galatene in 2002, s-au construit deja 247 de apartamente ANL.
Categorie articol: 

Comentarii