Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriella Szucs revine în apărarea echipei HC Dunărea

• handbalista mai are contract cu echipa brăileană până la finalul acestui sezon

 

Una dintre handbalistele care a devenit vicecampioană naţională cu HC Dunărea, Gabriella Szucs, a revenit în activitatea competiţională.

După o perioadă de inactivitate determinată de faptul că a devenit mămică, jucătoarea care are un palmares bogat cu echipele de club la care a evoluat dar şi la naţionalele Ungariei şi României vrea să-şi continue activitatea competiţională. Szucs a avut contractul suspendat prin acordul părţilor şi tot în acest mod a revenit deja la antrenamentele echipei brăilene. Jucătoarea mai are contract cu HC Dunărea până la finalul acestui sezon.

Specialistă a fazei de apărare, handbalista de 35 de ani se pregăteşte în plan tehnico tactic sub îndrumarea antrenorului Aurelian Roşca, iar cu profesorul Mihail Dumitru în plan fizic.   

Gabriella Szucs va putea redebuta la HC Dunărea în două trei etape.

“Revenirea acestei valoroase jucătoare în lotul echipei HC Dunărea ne va asigura o mai mare eficacitate în faza de apărare. Un motiv în plus pentru noi să credem că lotul creşte în plan valoric şi că ne vom putea atinge obiectivul propus, clasare între primele echipe din Liga Florilor”, ne-a declarat George Caranica, preşedintele clubului HC Dunărea Brăila.

Gabriella Szucs a evoluat din 1999 până în 2008 la Debrecen, în perioada 2008-2011 la Oltchim Rm. Vâlcea, a revenit apoi pentru câteva luni la Debrecen dar tot în 2011 s-a transferat la HC Zalău, unde a evoluat până în 2013. A evoluat 3 ani în tricoul echipei HCM Baia mare, iar în 2016 s-a transferat la HC Dunărea Brăila.

În 2015 a cucerit cu România medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.
Categorie articol: 

Comentarii