Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Torje spune că nu e o ruşine ca România să joace cu San Marino

"Nu este o ruşine să jucăm cu San Marino, nu ne simţim jigniţi. Nu ne vom duce acolo ca nişte vedete, pentru că şi argentinienii dacă veneau nu o făceau cu nasul pe sus ca să inaugureze cel mai frumos stadion din România", a spus jucătorul dinamovist după antrenamentul echipei naţionale de sâmbătă, de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.
La rândul său, jucătorul Mircea Cristescu (FC Braşov) a precizat că pregătirea de la Mogoşoaia a fost dificilă, dar că nu se poate plânge, deoarece se află la prima convocare pentru echipa naţională. "Au fost trei antrenamente pe zi, a fost obositor, dar nu mă pot plânge, pentru că a fost prima mea convocare la echipa naţională. Chiar nu mă aşteptam să fiu chemat la lot. Nu contează dacă nu voi fi oprit în lotul pentru San Marino, pentru că a fost o experienţă extraordinară pentru mine", a precizat Cristescu la întâlnirea cu jurnaliştii.
Echipa naţională a României va întâlni, în deplasare, reprezentativa statului San Marino într-un meci amical ce va avea loc miercuri, de la ora 21.30.
Categorie articol: 

Comentarii